Huijbregts logo

Energielabel aanvragen Rotterdam

Een energielabel aanvragen in Rotterdam doet u bij Huijbregts Vastgoedadvies. Sinds 2021 is het verplicht om een geldig energielabel voor uw woning te hebben bij verkoop of verhuur. De gecertificeerde adviseurs van Huijbregts Vastgoedadvies staan voor u klaar om uw energielabel op te stellen.

Wanneer vraagt u een energielabel aan?

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt verkopen of verhuren vraagt u een energielabel aan. Het is dan ook bij beide gevallen verplicht om over een geldig energielabel te beschikken voordat de overdracht plaatsvindt. Het energielabel is 10 jaar geldig vanaf het moment van ontvangst.

Hoe vraagt u een energielabel aan?

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen stellen we een offerte op maat op en na akkoord plannen we een afspraak in Rotterdam bij uw woning of bedrijfspand.

Tijdens onze afspraak zullen we alle kenmerken van uw woning of bedrijfspand vaststellen. Afhankelijk van de grootte van uw woning of bedrijfspand en de zichtbaarheid van de kenmerken zal dit 1 à 2 uur in beslag nemen. Met deze gegevens stellen wij het energielabel op.

Het energielabel wordt uitgedrukt in de letters A t/m G, waarbij A het meest energiezuinige label is.

Energielabel aanvragen omgeving Rotterdam

Heeft u een energielabel nodig voor uw woning of bedrijfspand? Een energielabel aanvragen in Rotterdam bij Huijbregts Labeladvies gaat snel en deskundig. Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toe vanuit label Huijbregts Labeladvies, onderdeel van Huijbregts Vastgoedadvies.

Contact opnemen

Bel 085 401 1612 of neem contact met ons op via onderstaand formulier, en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.