ENERGIELABEL VOOR WONINGEN

>10.000 energielabels per jaar              Deskundig advies              ✓ Snelle communicatie

 

Energielabels voor woningen

Vanaf 1 januari 2021 heeft u een energieadviseur nodig voor de aanvraag van een energielabel voor  uw woning. De deskundige adviseurs van Huijbregts Vastgoedadvies zijn gecertificeerd voor het opstellen van energielabels en staan dus graag voor u klaar als u een energielabel wilt aanvragen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Flexibiliteit en snelheid van handelen zijn twee van de voornaamste troeven van Huijbregts Vastgoedadvies – zowel bij grote als kleine opdrachten.

Zo gaan wij te werk

Wij komen bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen. Afhankelijk van de grootte van uw woning en de zichtbaarheid van de kenmerken zal dit zo’n 1,5 à 2 uur duren. Op basis van deze gegevens zullen wij het energielabel opstellen. Dit energielabel wordt uitgedrukt in de letters A t/m G, waarbij A het meest energiezuinige label is. Wilt u het energielabel van uw woning verbeteren? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Lees daarnaast ook deze tips over het verbeteren van uw energielabel.

Het energielabel is maximaal 10 jaar geldig en wordt door ons ingeschreven in het landelijk register. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Energielabel aanvragen?

Al vanaf €150,- een energielabel voor uw woning.

Energielabel aanvragen voor woningen

De kosten van het aanvragen van een energielabel voor woningen start al vanaf €150,-. Deze prijs is afhankelijk van het type woning. Wij berekenen de prijs voor uw woning graag in een geheel vrijblijvende offerte. Zodra wij een akkoord hebben ontvangen, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om alle kenmerken van uw woning vast te stellen. Op deze manier weet u snel waar u aan toe bent en kunt u uw woning direct te koop of te huur aanbieden.

Wilt u via Huijbregts Vastgoedadvies een energielabel aanvragen voor uw woning? Wij helpen u graag verder. Stuur uw wensen naar info@hv-advies.nl of maak gebruik van onderstaand contactformulier. Wij zijn daarnaast ook telefonisch bereikbaar op 085 200 6718.

 

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Adres

Type woning

Onze opdrachtgevers

Onze projecten