Bouwkundige vooropname

 Doelgerichte aanpak              ✓ Deskundig advies               Snelle communicatie
 

Bouwkundige vooropname

In een bouwkundige vooropname wordt voor aanvang van werkzaamheden de bouwkundige staat van de aangrenzende of omliggende panden/gebouwen vastgelegd. Door het tijdig inschakelen van een deskundige kunt u zich veel zorgen en een (juridische) lijdensweg besparen. Een bouwkundige vooropname biedt u namelijk een nulmeting van de status van uw huis of pand. Wanneer er door bouwactiviteiten schade ontstaat, kunt u aantonen dat dit hiervoor nog niet aanwezig was. Met deze bewijslast is het indienen van een schadeclaim een stuk eenvoudiger en minder tijdrovend. Huijbregts Vastgoedadvies BV beschikt over de benodigde deskundigheid en ervaring om deze bouwkundige vooropname uit te voeren.  

Wanneer heeft u een bouwkundige vooropname nodig?scheur in huis

Bij bouwactiviteiten in uw nabije omgeving kan bouwkundige schade aan uw woning of bedrijfspand ontstaan. De gevolgen van heiwerkzaamheden, bronbemalingen en ontgravingen zijn vaak alleen maar waarneembaar met specifieke meetapparatuur en/of een deskundig oog. Scheuren en verzakkingen tijdens werkzaamheden zoals heien, aanleg van rioleringen, overige grondwerken en bronbemalingen, damwandvoorzieningen enzovoorts ontstaan soms al na enkele weken, maar meestal pas na maanden of zelfs jaren. Met de nulmeting die een bouwkundige vooropname u biedt, vereenvoudigt de bewijslast. Het is daarom aan te bevelen een volledige rapportage bij een notaris te deponeren. Een bouwkundige vooropname is het aangewezen middel om claims op hun juistheid te kunnen beoordelen.  

Bouwkundige vooropname inplannen bij Huijbregts

Wilt u meer weten over bouwkundige vooropnames of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan telefonisch contact op via  085 200 6718 of maak gebruik van ons contactformulier. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

 

Contact opnemen

Kunnen wij iets voor u betekenen? Laat het ons weten! Vul onderstaand contactformulier geheel vrijblijvend in. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze opdrachtgevers

Onze projecten

Hofdreef 46 | 4881 DR | Zundert
085 401 1612 | info@hv-advies.nl

Hofdreef 46 | 4881 DR | Zundert
085 401 1612  | label@hv-advies.nl

© Copyright Huijbregts Vastgoedadvies | Website realisatie: DlogicPrivacyverklaring | Sitemap